Aanbod in Langweer
Het laatste aanbod van de woningen in Langweer en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Langweer missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Langweer en omgeving is, weet hij ook als geen ander wat er speelt in La... Lees meer

Aanbod in Langweer
Het laatste aanbod van de woningen in Langweer en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Langweer missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Langweer en omgeving is, weet hij ook als geen ander wat er speelt in Langweer en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Langweer.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Langweer, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Langweer
Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Langweer lees dan hier verder.

Het dorp Langweer, door de Friezen Langwar genoemd, is gelegen temidden van de driehoek Sneek/Joure/Sint Nicolaasga aan de Langweerder Wielen. Langweer ligt op korte afstand van de A6, waardoor de bereikbaarheid zeer gunstig is voor bijvoorbeeld werken in of richting de Randstad. Het dorp heeft ca. 1.000 inwoners en is naast een gezellig dorp om te wonen ook een toeristische trekpleister. Veel watersporters weten Langweer goed te vinden en komen vaak terug om te genieten in een bootje op het water of te relaxen op een vakantiepark in Langweer of omgeving. Een deel van Langweer heeft een beschermd dorpsgezicht en enkele rijksmonumenten.

Langweer heeft meerdere jachthavens vanwaar er toegang is tot de Langweerder Wielen. Boornzwaag, Heeg, Sneek, Sloten, Woudsend en andere watersportdorpen zijn per boot gemakkelijk te bereiken. Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Wil je graag een een balletje slaan dan kan dit bij Burggraaf Golfclub in Sint Nicolaagsa, op slechts enkele minuten van Langweer.

Ook recreatief heeft Langweer wat te bieden, zo is er het Recreatiepark Leijenpolder, een middelgrote camping aan de Langweerder Wielen, er is een villapark met vakantiehuizen aan het water, er is een camperplaats bij de passantenhaven of ga logeren bij Landgoed Eysingastate in het naburige Sint Nicolaasga. Ook vind je diverse B&B’s in Langweer en omgeving. Je kunt een lekker hapje eten bij één van de vele restaurants die Langweer rijk is, strijk neer op een gezellig terras in het pittoreske centrum en Geniet met een grote G. Langweer heeft ook een strand aan de Langweerder Wielen.

Langweer heeft een basisschool en kinderopvang, voor voortgezet onderwijs kun je naar Joure of Sneek. Het dorp heeft een klein historisch centrum met enkele winkels waaronder supermarkt, kledingwinkel, cadeauwinkels, watersportwinkel enz.

Langweer is niet alleen via het water gemakkelijk bereikbaar maar ook ben je binnen enkele minuten op de A6 of A7 en ben je in een uur in de randstad.

Wonen in Langweer
Ben je ook zo enthousiast over Langweer en omgeving, aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Langweer!

Lees minder