Woning aanbod in Bakhuizen
Het laatste aanbod van de woningen in Bakhuizen en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Bakhuizen missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Bakhuizen en omgeving is, weet hij ook als geen ander w... Lees meer


Woning aanbod in Bakhuizen
Het laatste aanbod van de woningen in Bakhuizen en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Bakhuizen missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Bakhuizen en omgeving is, weet hij ook als geen ander wat er speelt in Bakhuizen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Bakhuizen.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland in Gemeente de Fryske Marren en Súdwest Fryslân, centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Bakhuizen, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Bakhuizen
Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Bakhuizen lees dan hier verder.

Het dorp Bakhuizen, door de Friezen Bakhuzen genoemd, ligt ten zuidoosten van Stavoren en nabij het IJsselmeer. Bakhuizen is een dorp met glooiende hoogteverschillen, wat kenmerkend is voor het Gaasterlandse landschap. Het dorp heeft ca. 1.100 inwoners en de echte Bakhuister wil er ook graag blijven, dat zegt al genoeg over het dorp.

Bakhuizen heeft een eigen jachthaven vanwaar er toegang is tot de Friese meren en het IJsselmeer. Ook kun je heerlijk wandelen in het nabij gelegen Rijsterbos of lekker uitwaaien op het strand bij het Mirnser Klif. De omgeving kent verschillende mooie fiets- en wandelroutes, ook paardrijden is hier heel populair. Een balletje slaan op de golfbaan is mogelijk in Oudemirdum, slechts enkele kilometers van Bakhuizen.

Ook recreatief heeft Bakhuizen wat te bieden, zo is er het Recreatiepark De Wite Burch met indoor speelpaviljoen De Avonturij, of ga lekker logeren bij een B&B in het dorp of nabije omgeving. Bij het café midden in het dorp kun je in een ontspannen sfeer een drankje drinken maar ook een hapje eten. Er zijn diverse restaurants in de directe omgeving waar je ook heerlijk kunt eten.

Bij de Spar supermarkt is alles te krijgen voor de dagelijkse boodschappen, er is een eigen bakkerij, postkantoor, drogisterij, bezorgservice, stomerij en heerlijke verse pizza’s.

RKPC De Toekomst is de basisschool in Bakhuizen, voor voortgezet onderwijs kun je terecht in o.a. Balk of Koudum, welke beide met de fiets of de bus bereikbaar zijn. Kinderopvang is ook aanwezig in Bakhuizen.

Bakhuizen heeft samen met Mirns en Rijs een rijk verenigingsleven, er zijn diverse clubs waaronder een fanatieke voetbalclub, een damclub, muziekvereniging, toneelvereniging, biljartclub, fotoclub en nog veel meer gezelligheid.

Wonen in Bakhuizen
Ben je ook zo enthousiast over Bakhuizen en omgeving, aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Bakhuizen!

Lees minder