Woning aanbod in Elahuizen

Het nieuwste aanbod van de woningen in Elahuizen en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Elahuizen missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Elahuizen ... Lees meer

Woning aanbod in Elahuizen

Het nieuwste aanbod van de woningen in Elahuizen en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Elahuizen missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Elahuizen en omgeving is, weet hij ook als geen ander wat er speelt in Elahuizen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Elahuizen.

Werkgebied Makelaardij Bijstra

Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland, centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Wij zijn zeer actief in de Gemeente De Fryske Marren en Súdwest Fryslân. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen

Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Elahuizen, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Elahuizen

Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Elahuizen lees dan hier verder.

Het dorp Elahuizen, door de Friezen Ealahuzen genoemd, is een lintdorp gelegen aan het meer De Fluessen. Een landelijk gelegen dorp met prachtige vergezichten over het Friese meer of over de weilanden. Het dorp is een klein en gemoedelijk dorp en heeft ca. 360 inwoners.

Elahuizen heeft meerdere jachthavens gelegen aan de Fluessen, je vaart zo de nabij gelegen Friese meren of het IJsselmeer op. Natuurreservaat ’t Zwin ligt ook bij Elahuizen en je kunt er heerlijk wandelen. De omgeving kent overigens verschillende mooie fiets- en wandelroutes. Sla je graag een balletje op de golfbaan dan kun je terecht bij Burggolf in Sint Nicolaasga of bij Golfclub Gaasterland in Oudemirdum, beide op korte afstand van Elahuizen.

Ook recreatief heeft Elahuizen wat te bieden, zo is er het Recreatiepark De Koggeplaet met grote jachthaven, vakantieverblijven en luxe camperen in glamping tenten, of sla je eigen tent op bij minicamping Pressefinne. Je kunt ook logeren bij een B&B in het dorp of nabije omgeving. Er zijn ook meerdere zeilscholen met accommodatie. Een hapje eten kun je in de voormalige zuivelfabriek bij eetcafé De Fluessen direct aan het meer, met dakterras. Er zijn diverse restaurants in de directe omgeving waar je ook heerlijk kunt eten.

Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de nabij gelegen dorpen Sint Nicolaasga of Balk.

Basisschool De Fluessen ligt in het naburige dorp Oudega, voor voortgezet onderwijs kun je terecht in o.a. Balk of Koudum, welke beide met de fiets of de bus bereikbaar zijn.

Elahuizen heeft samen met Kolderwolde en Oudega een rijk verenigingsleven, er zijn diverse clubs waaronder de fanatieke voetbalclub De Walde, volleybalvereniging, gymnastiekvereniging en nog veel meer gezelligheid.

Wonen in Elahuizen

Ben je ook zo enthousiast over Elahuizen en omgeving, aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Elahuizen!

Lees minder