Huis verkopen dat doe je bij Makelaardij Bijstra

 

Je woont in Friesland en wilt je huis verkopen. Díe keuze is gemaakt maar dan moet je op zoek naar een makelaar. Dat is nog niet eenvoudig, want er zijn veel makelaars in Friesland die je woning willen verkopen. Zoek je een makelaar in De Fryske Marren en omgeving dan heb je hem gevonden, je bent tenslotte niet voor niets op onze website gekomen. Naast ons netwerk van potentiële kopers en de lokale markt, gaat het bij de verkoop van je huis óók om de presentatie van jouw woning. We maken een uitgebreide professionele presentatie compleet met mooie realistische foto’s, een woningvideo, eventueel dronefoto’s en moderne plattegronden. Daarnaast wordt je woning op een creatieve en originele manier te koop gezet. Want onze filosofie is simpel “wij willen gewoon de beste zijn”.

 

Ons stappenplan als wij je huis verkopen

Eerst maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en de woning te bekijken, zodat we hier een reële waarde voor kunnen geven. We bespreken dan onze werkwijze en geven aan wat de kosten zijn om je woning te verkopen. Tevens kun je dan je wensen kenbaar maken, want niets is bij ons onmogelijk en alles is bespreekbaar. Tot slot nemen we onze verkoopstrategie door. Heb je een goed gevoel bij ons dan maken we een vervolgafspraak om de woning in de verkoop te nemen. Meestal staat de woning dan binnen een week op internet en heb je een bord in de tuin.

Je huis te koop en dan

Als je huis te koop staat op internet ben je er natuurlijk nog niet. Voordat er een bezichtiging komt moet je huis natuurlijk spic en span zijn. De laatste plintjes erop, nog een paar gaatjes vullen, misschien nog een verfje en natuurlijk alles opruimen. Als Sjoerd komt met geïnteresseerden om jullie woning te bezichtigen, zijn jullie bij voorkeur even weg en moet je even in spanning afwachten. Na de bezichtiging belt Sjoerd meteen hoe het is gegaan.

Onderhandelen

Als de kijkers enthousiast zijn en je woning willen kopen, begint het onderhandelen. Wij doen dat natuurlijk voor je, maar nemen je in dit proces mee en houden je van elke stap op de hoogte. Wel zo prettig toch?

Huis verkocht

Als je huis dan verkocht is, maken we dezelfde week nog het koopcontract op en maken de afspraak bij de notaris. We plannen de laatste inspectie van de woning, waar we vanzelfsprekend bij aanwezig zijn en gaan dan samen naar de notaris. Kortom wel spannend allemaal, maar geen zorgen, wij begeleiden je het hele traject.