Wat is mijn huis waard?

 

Ben je ook benieuwd wat je huis waard is? De tijden zijn snel veranderd en misschien is het juist nu het goede moment om je huis te verkopen. Tijd om Makelaardij Bijstra te bellen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Voor het maken van een afspraak kun je op de knop “Gratis! Waardebepaling” rechts boven klikken of gewoon even bellen. Een afspraak is zo gemaakt.

Waardebepaling, vrijblijvend en natuurlijk gratis bij Makelaardij Bijstra

Een goed advies en gratis waardebepaling, daar begint het vaak mee bij Makelaardij Bijstra.
Wil jij weten wat je huis nou eigenlijk waard is omdat je wilt verhuizen of wil je advies omdat je twijfelt of je moet verbouwen of verkopen? Hele gewone vragen maar ook heel lastig. Er is vast wel eens een woning in de straat verkocht, maar was deze wel net zo mooi en had die ook zo’n grote tuin. Ook de WOZ-waarde geeft een indicatie, maar er zijn veel factoren die de waarde van je huis bepalen. Daarnaast heb je te maken met andere factoren, zoals bestemmingsplannen, ontwikkelingen in de politiek, economie of belastingtechnische maatregelen. Makelaardij Bijstra neemt al deze factoren mee in zijn gratis waardebepaling van je huis.

Het voordeel van een gratis waardebepaling van je huis

Het voordeel van een gratis waardebepaling van Makelaardij Bijstra is dat het geheel vrijblijvend is en tot niets verplicht. Je hebt alvast een idee van de verkoopwaarde van je huis en weet of je kan kijken voor een andere woning, of je extra kan lenen voor een verbouwing. Besluit je om gelijk je woning in de verkoop te zetten of op een later moment, dan heb je alvast eens de kennismaking met Makelaardij Bijstra gehad en weet je de voordelen van ons als verkoopmakelaar.

Waardebepaling of taxatie?

Moet je nu gelijk een taxatie laten uitvoeren? Nee hoor, in bovenstaand geval is een gratis waardebepaling voldoende. Heb je echter al een woning gekocht dan heb je in veel gevallen een taxatie nodig voor de hypotheek. Meer informatie over een taxatie lees je elders op onze website.

Dus wil je graag een gratis waardebepaling bel ons dan direct, Sjoerd komt geheel vrijblijvend bij je langs en jazeker je leest het goed, het kost niks en je zit nergens aan vast.

3 redenen om nu een aanvraag te doen voor een gratis waardebepaling

1. Het is gratis en vrijblijvend
2. Je heb direct een reële waarde van je woning
3. De rente is nog laag en de prijzen zijn de laatste tijd gestegen, dus hét moment voor nieuwe plannen!