Aanbod in Oudemirdum
Het laatste aanbod van de woningen in Oudemirdum en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Oudemirdum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Oudemirdum en omgeving weet hij ook als geen ander wat... Lees meer

Aanbod in Oudemirdum
Het laatste aanbod van de woningen in Oudemirdum en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Oudemirdum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Oudemirdum en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Oudemirdum en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Oudemirdum.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Oudemirdum, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Oudemirdum
Wil je meer weten over het Gaasterlandse dorp Oudemirdum lees dan hier verder.

Oudemirdum, in het Fries Aldemardum, is een klein dorp in Gemeente De Fryske Marren en telt ca. 1.300 inwoners. Het dorp ligt midden in het prachtige Gaasterland met zijn bossen, glooiingen en omringd door water. Het IJsselmeer is op fiets- en loopafstand evenals de Gaasterlandse bossen. Het gebied trekt veel wandelaars, fietsers, watersporters en recreanten, ook paardrijden is hier zeer gewild. Toeristen weten het dorp en de omgeving goed te waarderen en er is dan ook genoeg mogelijkheid voor kamperen, een vakantiehuisje huren of verblijven in de hotels of B&B’s in Oudemirdum en omgeving.

Oudemirdum heeft naast een supermarkt, enkele winkels en bezienswaardigheden ook gezellige restaurants met terrassen. Wil je een balletje slaan dan kan dat bij Golfclub Gaasterland aan de rand van Oudemirdum of wil je liever uitwaaien op het strand bij het Mirnser Klif. Het leven is hier goed.

Het dorp heeft kinderopvang en een basisschool, voor voortgezet onderwijs kun je terecht in Balk, Lemmer of Koudum.

Het is een heerlijk dorp om te wonen en zeer gewild door de prachtige ligging in Zuidwest Friesland.

Wonen in Oudemirdum
Ben je ook zo enthousiast over Oudemirdum en omgeving aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Oudemirdum!

Lees minder