Gratis verhuiswagen

Gratis verhuiswagen voor onze klanten

“Waar een ander stopt, gaan wij nog even door, onze klanten verhuizen gratis!” staat in grote letters op onze eigen verhuiswagen.

Heb je een woning via ons verkocht, of hebben wij geholpen als aankoopmakelaar om een woning aan te kopen? Dan mogen jullie GRATIS 1 dag gebruik maken van onze verhuiswagen. Ook willen we kopers van een woning uit onze portefeuille de verhuiswagen gratis 1 dag aanbieden om te gebruiken voor de verhuizing.

Een extra service van Makelaardij Bijstra, en ook nog eens geheel gratis, daar wil je toch gebruik van maken?

 

Voorwaarden voor gratis gebruik van de verhuiswagen van Makelaardij Bijstra

Art. 1.   Wie mag gratis gebruik maken van onze verhuiswagen?
Onze verhuiswagen wordt 1 dag gratis ter beschikking gesteld aan opdrachtgevers van zowel verkoop- als aankoopopdrachten bij Makelaardij Bijstra. Dit geldt alleen voor afgeronde                      verkoop- en aankoopopdrachten. Kopers van een door ons verkochte woning kunnen ook 1 dag gratis gebruik maken van onze verhuiswagen, echter alleen van maandag t/m donderdag.

Art. 2.   Reserveren van de verhuiswagen
Reserveer tijdig onze verhuiswagen, we hebben er maar 1. Indien beschikbaar is het in overleg mogelijk de verhuiswagen de avond van tevoren al op te halen.
Reserveren doe je door ons kantoor te bellen; 0514-531958 of een e-mail te sturen naar info@bijstra.nl.
De verhuiswagen mag zonder toestemming van Makelaardij Bijstra niet buiten Nederland gebruikt worden.

Art. 3.   Schade of pech
Schade of pech dient direct aan ons kantoor gemeld te worden, onze contactgegevens zijn aanwezig in de verhuiswagen. Het is niet toegestaan zelf reparaties uit te voeren of te laten            uitvoeren. Onze verhuiswagen is WA en Volledig Casco verzekerd, de gebruiker heeft een eigen risico bij schade van € 500,-. Schade aan derden, personen en/of goederen, zijn voor                      rekening gebruiker. Schade aan de te transporteren goederen en persoonlijke eigendommen zijn voor rekening gebruiker.

Art. 4.   Bekeuringen
Bekeuringen zijn voor rekening gebruiker.

Art. 5.   Afleveren verhuiswagen na gebruik
Onze verhuiswagen dient schoon en afgetankt (diesel) afgeleverd te worden bij ons kantoor.

Art. 6.   Maximale lading
De maximale lading van de verhuiswagen is 727 kg.
Schade veroorzaakt door overbeladen zijn voor risico en kosten van gebruiker.