Aanbod in Joure
Het nieuwste aanbod van woningen in Joure staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Joure missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Joure en omgeving... Lees meer

Aanbod in Joure
Het nieuwste aanbod van woningen in Joure staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Joure missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Joure en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Joure en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Joure.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ook ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Joure, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Joure
Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Joure lees dan verder.

Het dorp Joure, door Friezen De Jouwer genoemd, heeft ongeveer 13.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats van de gemeente De Fryske Marren. Joure is geen stad maar is de naam dorp ook ontgroeid en daar noemt men het een Vlecke. Hoewel er in Joure veel is veranderd, is ze nog steeds een van de mooiste plaatsen in het zuiden van Fryslân. De vele monumenten en andere bezienswaardigheden bewaren de herinneringen aan een nijver verleden. Want nijver is Joure altijd geweest. Bekend zijn de jaarlijks terugkerende ballonfeesten en in september de Jouster Merke, maar daarnaast worden er het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd zoals braderieën, solexrace, boerenbruiloft etc.

Joure heeft vele supermarkten en een eigen winkelstraat met diverse winkels. Ook heeft Joure een eigen jachthaven welke zomers diverse toeristen naar Joure trekt. De horeca is ook goed vertegenwoordigt in Joure, volop keus om een lekker hapje te eten of strijk neer op één van de vele terrassen voor een drankje. Joure ligt centraal in Friesland en diverse steden zoals Sneek, Heerenveen, Leeuwarden zijn snel te bereiken, maar je bent ook in een uurtje in de randstad. Ook is Joure ondernemers vriendelijk en heeft meerdere industrieterreinen.

Met diverse scholen zowel basis- als voortgezet onderwijs, een eigen subtropisch zwembad, diverse sportverenigingen en alle activiteiten die Joure organiseert is Joure dan ook voor velen ’the place to be’.

Wonen in Joure
Ben je ook zo enthousiast over Joure en omgeving aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Joure!

Lees minder