Huis kopen dat doe je met Makelaardij Bijstra

 

Als je op zoek bent naar een woning in Zuidwest Friesland dan ben je bij Makelaardij Bijstra aan het goede adres. Online zijn er veel mogelijkheden om woningen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar hoe verder als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?
Dan neem je Makelaardij Bijstra als aankoopmakelaar mee voor een goed advies en de beste begeleiding. En dat voor een scherp vast tarief, en die kosten verdienen wij zeker terug in onze onderhandeling. Want onderhandelen doen wij dagelijks en daar zijn we goed in!

Je wilt een woning kopen en hebt de volgende vragen

“Die vraagprijs, is die niet te hoog?
Wat is de woning eigenlijk waard en hoe is de bouwkundige staat; het lijkt allemaal wel aardig, maar is dat ook zo en hoe zit het met eventuele verborgen gebreken?”.

Reden genoeg om bij het kopen van een woning te kiezen voor Makelaardij Bijstra als je eigen aankoopmakelaar. De makelaar die jou van begin tot eind begeleidt. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.
Want je wilt toch met een fijn en goed gevoel en zonder problemen je nieuwe huis betrekken en geen kat in de zak kopen.

Wat doet Makelaardij Bijstra als jouw aankoopmakelaar

Bezichtiging van de woning

Misschien heb je de woning zelf al een keer bezichtigd, de tweede keer gaat Sjoerd mee naar de woning. Natuurlijk hebben wij van tevoren al onderzoek gedaan en weten we waar we op moeten letten en wat we moeten vragen. We lopen met de verkoopmakelaar door de woning en letten kritisch op de afwerking en eventuele gebreken. Na de bezichtiging gaan we met je om tafel om eventuele volgende stappen te bespreken.

Waardebepaling en aankoopadvies van de woning

Terug op kantoor gaan we aan het rekenen en bepalen we de waarde, tevens onderzoeken we de juridische aspecten van de woning. We nemen dan contact met je op en je krijgt een gedegen advies en of een eventuele bouwkeuring noodzakelijk is.

De onderhandelingen

Nog steeds enthousiast, dan gaan we onderhandelen, voordat we een bod doen bespreken we de strategie. Gedurende het hele proces houden we je van elke stap op de hoogte.

Na aankoop door Makelaardij Bijstra

Is de aankoop een feit dan controleren wij de koopovereenkomst en nemen die samen met je door. Uiteraard zijn we ook bij de laatste inspectie en de overdracht bij de notaris.

No Cure No Pay

En dit alles bij Makelaardij Bijstra natuurlijk op basis van No Cure No Pay.