Stille verkoop

 

Wil je je woning wel verkopen maar heb je niet zo’n haast of wil je er liever niet te veel ruchtbaarheid aan geven, dan is stille verkoop misschien een optie.

Wat houdt stille verkoop eigenlijk in: Je woning komt als beknopte omschrijving in deze rubriek en wij stellen onze zoekers op de hoogte, mits dit in hun zoekprofiel past. De woning wordt niet op Funda of andere websites geplaatst en er komt geen bord in de tuin of voor het raam.

Heb je belangstelling om je woning in de stille verkoop te zetten of wil je meer informatie hierover, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ben je geïnteresseerd in één van de woningen uit deze rubriek dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hieronder een beknopt overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop hebben:

De Maren 30 te Hemelum
Vrijstaande woning met modern bijgebouw welke geschikt is voor dubbele bewoning, kangaroowonen of B&B, met groot bosperceel!
Heerlijk vrij wonen met eigen bos in je achtertuin en vrij uitzicht aan de voorzijde.
Totale perceeloppervlakte is 6.765 m².
De woning is herbouwd in 1981 en het bijgebouw is gebouwd in 2007.
Woning heeft op de begane grond een woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer met badkamer en op de verdieping zijn 3 slaapkamers.
Het bijgebouw heeft op de begane grond een tuinkamer met keukenblok, toilet, slaapkamer met badkamer en op de verdieping is een slaapkamer/atelier/kantoor etc.
Energielabel C.
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Aanvaarding kan snel.

Voor meer informatie of aanvragen van een bezichtiging kun je contact met ons opnemen.