Stille verkoop

 

Wil je je woning wel verkopen maar heb je niet zo’n haast of wil je er liever niet te veel ruchtbaarheid aan geven, dan is stille verkoop misschien een optie.

Wat houdt stille verkoop eigenlijk in: Je woning komt als beknopte omschrijving in deze rubriek en wij stellen onze zoekers op de hoogte, mits dit in hun zoekprofiel past. De woning wordt niet op Funda of andere websites geplaatst en er komt geen bord in de tuin of voor het raam.

Hebt je belangstelling om je woning in de stille verkoop te zetten of wil je meer informatie hierover dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ben je geïnteresseerd in één van de woningen uit deze rubriek dan kunt je uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hieronder een beknopt overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop hebben:

Sint Nicolaasga
Vrijstaande woning, aan rand van het bos, perceeloppervlakte 486 m², bouwjaar 1992, 3 slaapkamers, vrijstaande garage, vraagprijs € 325.000,- k.k.

Sondel
Geschakelde woning op riant perceel van 2.044 m², bouwjaar 1900, 3 slaapkamers, 2 grote schuren van 72 m² en 100 m², waarvan de schuur van 72 m² volledig geïsoleerd is en voorzien van betonvloer, mogelijkheid voor houden van kleinvee, vraagprijs € 359.000,- k.k.

Workum
Starterswoning/tussenwoning op een perceel van 144 m², bouwjaar 1970, 4 slaapkamers, energielabel C, volledig kunststof kozijnen met dubbel glas, achtertuin op zuidwesten, vraagprijs € 159.000,- k.k. Per direct beschikbaar.