Over ons

 

Leuk dat je onze website bezoekt! Makelaardij Bijstra is gestart in 2008 toen de woningmarkt op zijn dieptepunt was en veel makelaars de handdoek in de ring gooiden. Dat maakt ons direct onderscheidend en ondernemend, maar dat is natuurlijk niet genoeg. Op een creatieve manier en met de mouwen opgestroopt hebben we de woningmarkt in de gemeente De Fryske Marren en omgeving veroverd. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen want ondertussen kom je onze makelaarsborden overal tegen. Zoek je ook een makelaar die hard voor je aan het werk gaat en creatief is? Een makelaar die met beide benen op de grond staat en goed bereikbaar is voor jou en je kopers, lees dan verder of bel ons vrijblijvend. Ons kantoor is centraal gelegen in de Frykse Marren en gevestigd in het voorhuis van een prachtige boerderij midden in Tjerkgaast.

Makelaardij Bijstra over ons

Lees meer over Sjoerd en Janneke bij “Ons team”

Makelaar in de Fryske Marren

Het werkgebied van Makelaardij Bijstra is o.a. in de mooie gemeente De Fryske Marren, de gemeente waar de meeste toeristen komen, gelegen tussen de Friese meren en het mooie Gaasterland met zijn bossen. De hoofdplaats is Joure waar het gemeentehuis is, zomers is hier van alles te beleven, van de ballonfeesten tot de bekende Jouster merke. Makelaardij Bijstra heeft in Joure ook diverse woningen te koop of verkocht en biedt in Joure ook gratis waardebepalingen aan.

In de gemeente De Fryske Marren ligt het elfstedenstadje Sloten, de enige stad in de gemeente. In Sloten heeft Makelaardij Bijstra ook diverse woningen te koop. Maar ook in tal van andere Friese dorpen in de gemeente die aan het water liggen of verbinding hebben met de Friese Meren, zoals Balk, Langweer, maar ook in Gaasterland zijn er een aantal plaatsen die een eigen haven hebben zoals Bakhuizen, Idskenhuizen, Elahuizen, natuurlijk heeft Makelaardij Bijstra ook hier huizen te koop.

Langweer is een echte watersportplaats en is eigenlijk in heel Nederland wel bekend, wie is hier nou niet geweest. Op steenworp afstand ligt Sint Nicolaasga waar een prachtige golfbaan is en alle voorzieningen aanwezig zijn maar ook een eigen haven heeft, ook in Oudemirdum is een golfbaan.

Er zijn in de gemeente ook nog tal van andere dorpen waar wij woningen te koop aanbieden zoals Sondel, Wijckel, Harich, Nijemirdum, Oudemirdum, Oudega etc. Kijk voor het complete aanbod eens op de kaart, hier kun je precies zien waar de woning staat.

Een deel van gemeente Súdwest-Fryslân behoort ook tot ons werkgebied, in de dorpen Hemelum, Koudum, Stavoren, Workum, Woudsend, Ypecolsga hebben wij woningen te koop of verkocht.