Aanbod in Workum
Het laatste aanbod van de woningen in Workum staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Workum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Workum en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Workum en is o... Lees meer

Aanbod in Workum
Het laatste aanbod van de woningen in Workum staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Workum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Workum en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Workum en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Workum.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Workum, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Workum
Wil je meer weten over het mooie Workum lees dan hier verder.

Workum, in het Fries Warkum, is een Elfstedenstad in Gemeente Súdwest Fryslân en telt ca. 4.400 inwoners. De stad kent veel historie en is één van de oudste stadjes van Friesland. Zomers trekt de stad veel toerisme, er is dan ook veel te beleven in Workum. Denk aan het bekende Jopie Huisman Museum, een wandeling door de oude kern met prachtige gevels en monumenten, lekker genieten op één van de terrassen en heerlijk eten in één van de gezellige restaurants van Workum. Ook de watersport kan hier zijn hart ophalen, met je boot door de grachten varen welke aansluiten op het IJsselmeer en de Friese meren. Workum kent diverse havens en ook recreatief verblijf is ruimschoots aanwezig d.m.v. camping, hotels, B&B’s etc. Geniet op het strand van Workum van de vele kitesurfers.

Workum kent ook een ruim winkelaanbod in het gezellige centrum. Er ontbreekt je aan niks. Ook heeft Workum meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs en een actieve voetbal- en sportvereniging. Het gehele jaar door wordt er van alles georganiseerd. Kortom het is heerlijk wonen in Workum.

Wonen in Workum
Ben je ook zo enthousiast over Workum en omgeving aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Workum!

Lees minder