Aanbod in Sloten
Het laatste aanbod van de woningen in Sloten staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Sloten missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Sloten en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Sloten en is o... Lees meer

Aanbod in Sloten
Het laatste aanbod van de woningen in Sloten staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Sloten missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Sloten en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Sloten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Sloten.

Werkgebied Makelaardij Bijstra
Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen
Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Sloten, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Sloten
Wil je meer weten over het mooie Friese Elfstedenstadje Sloten lees dan hier verder.

Sloten Friesland, in het Fries Sleat, is een oud vestingstadje in Gemeente De Fryske Marren en gelegen in het prachtige Gaasterland. De stad kent veel historie en is de kleinste Elfstedenstad van Friesland. Zomers trekt de stad veel toerisme, Sloten is dan ook gelegen aan het Slotermeer en dwars door de stad ligt de historische gracht. Het Skûtsjesilen wordt zomers o.a. op het Slotermeer gehouden. Sloten is een ideaal startpunt om te varen, wandelen, fietsen, paardrijden etc. De omgeving is water- en bosrijk, voor ieder wat wils. In Sloten staan de woningen in de historisch kern of net daarbuiten in de nieuwbouwwijk, waarvan een gedeelte met woningen aan het water.

Sloten heeft o.a. een supermarkt, bakker, diverse winkeltjes en diverse horecagelegenheden en restaurants met terrassen aan de historische gracht, diverse havens en bootverhuur. Sloten ligt tussen Balk en Lemmer waar alle overige voorzieningen aanwezig zijn, beide dorpen kennen een uitgebreid winkelassortiment.

Ook heeft Sloten een basisschool en actieve voetbal- en sportvereniging. Het gehele jaar door wordt er van alles georganiseerd. Kortom het is heerlijk wonen in Sloten.

Wonen in Sloten
Ben je ook zo enthousiast over Sloten en omgeving aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Sloten!

Lees minder