Aanbod in Sint Nicolaasga

Het laatste aanbod van de woningen in Sint Nicolaasga en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Sint Nicolaasga missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Sint Nicolaasga en omgeving is, weet hij ook als g... Lees meer

Aanbod in Sint Nicolaasga

Het laatste aanbod van de woningen in Sint Nicolaasga en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Sint Nicolaasga missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra de makelaar van Sint Nicolaasga en omgeving is, weet hij ook als geen ander wat er speelt in Sint Nicolaasga en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Sint Nicolaasga.

Werkgebied Makelaardij Bijstra

Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen

Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Sint Nicolaasga, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Sint Nicolaasga

Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Sint Nicolaasga lees dan hier verder.

Het dorp Sint Nicolaasga, door de Friezen Sint Nyk genoemd, ligt ten zuidwesten van Joure en ten noordwesten van Lemmer, prachtig tussen het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen en op slechts enkele minuten van de A6, waardoor de bereikbaarheid zeer gunstig is voor bijvoorbeeld werken in of richting de Randstad. Het dorp heeft ca. 3.300 inwoners en heeft een rijk verenigingsleven, elk jaar is er de “Sint Nykster Merke” met de alom bekende allegorische optocht met prachtige praalwagens.

Sint Nicolaasga heeft een eigen jachthaven vanwaar er toegang is tot het Tjeukemeer. Ook kun je heerlijk wandelen in het Sint Nykster bos en de Burggraaf Golfclub is op slechts enkele minuten fietsen.

Ook recreatief heeft Sint Nicolaasga wat te bieden, zo is er het Vakantiepark Landgoed Eysinga State en camping Blauw en diverse B&B’s, ook kunt u er heerlijk eten bij de diverse restaurants in Sint Nicolaasga en directe omgeving.

Nieuwbouw Sint Nicolaasga

Er worden regelmatig nieuwe huizen gebouwd in Sint Nicolaasga en kavels uitgegeven. De actuele nieuwbouwplannen kunt u vinden op de site van Gemeente De Fryske Marren.

Wonen in Sint Nicolaasga

Ben je ook zo enthousiast over Sint Nicolaasga en omgeving, aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Sint Nicolaasga!

Lees minder