Aanbod in Oudemirdum

Het laatste aanbod van de woningen in Oudemirdum en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Oudemirdum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Oudemirdum en omgeving weet hij ook als geen ander wa... Lees meer

Aanbod in Oudemirdum

Het laatste aanbod van de woningen in Oudemirdum en omgeving staat altijd op onze eigen website, maar we hebben ook woningen in de stille verkoop. Wil je dus echt niet de woning in Oudemirdum missen, stuur dan een e-mail naar info@bijstra.nl en je wordt gratis op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod. Omdat Sjoerd Bijstra werkzaam is als makelaar in Oudemirdum en omgeving weet hij ook als geen ander wat er speelt in Oudemirdum en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in Oudemirdum.

Werkgebied Makelaardij Bijstra

Ons werkgebied is in het mooiste stukje Friesland centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen. Voor wonen aan het water in Friesland of landelijk wonen met vrij uitzicht ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen van anderen

Wil je weten wat anderen vinden van ons als makelaar in Oudemirdum, kijk dan op onze website.
Hier staan alle beoordelingen van onze klanten en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Oudemirdum

Wil je meer weten over het Gaasterlandse dorp Oudemirdum lees dan hier verder.

Oudemirdum is een klein dorp in Gemeente De Fryske Marren en telt ca. 1.300 inwoners. Het dorp ligt midden in het prachtige Gaasterland met zijn bossen, glooiingen en omringd door water. Het IJsselmeer is op fiets- en loopafstand evenals de Gaasterlandse bossen. Het gebied trekt veel wandelaars, fietsers, watersporters en recreanten. Toeristen weten het dorp en de omgeving goed te waarderen en er is dan ook genoeg mogelijkheid voor kamperen, een vakantiehuisje huren of verblijven in de hotels in Oudemirdum en omgeving.

Oudemirdum heeft naast enkele winkels en bezienswaardigheden ook gezellige restaurant met terrassen. Het is een heerlijk dorp om te wonen en zeer gewild door de prachtige ligging in Zuidwest Friesland.

 

Wonen in Oudemirdum

Ben je ook zo enthousiast over Oudemirdum en omgeving aarzel niet en bel ons dan meteen want wij zijn de makelaar in en voor Oudemirdum!

Lees minder